Vodafone Business Tech Connect, zekâ çağına hazırlanan şirketleri buluşturdu

Vodafone Business, Türkiye’nin En Büyük Teknoloji Buluşmalarından Birini Gerçekleştirdi

İşletmelerin teknoloji ve dijital dönüşüm ortağı Vodafone Business, 15 Nisan Salı günü Rixos Tersane İstanbul’da Türkiye’nin en büyük teknoloji buluşmalarından biri olan “Vodafone Business Tech Connect” etkinliğini düzenledi. Etkinlik, perakendeden finansa, üretimden lojistiğe kadar farklı sektörlerde faaliyet gösteren kurumların yöneticilerini bir araya getirdi. Türkiye’nin önde gelen işletmelerinin liderlerinin katıldığı etkinlikte, bağlantılı dünyanın yeni kuralları ve geleceği şekillendirecek olan yatırım ve iş birlikleri hakkında bilgi paylaşıldı.

Etkinlikte, bulut teknolojileri, IoT ve üretken yapay zekâ uygulamalarıyla ilgili örnekler ve deneyimler paylaşılırken, siber güvenlik, yeni nesil bağlantı çözümleri, kurumsal altyapılar, sürdürülebilirlik ve iş sürekliliği gibi konular da detaylı bir şekilde ele alındı. Katılımcılar, sektörün önde gelen uzmanlarıyla buluşarak güvenli, ölçeklenebilir ve bağlantılı bir dijital altyapı kurmanın yollarını keşfetti.

Vodafone Business CEO’su Marika Auramo Etkinlikte Şunları Söyledi:

“Vodafone olarak faaliyetlerimize bir telekom şirketi olarak başlasak da, dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden biriyiz. IoT alanında dünyada lider olan Vodafone Business, Türkiye’nin teknoloji alanındaki önemini vurgulamaktadır. Türkiye’deki teknoloji yatırımlarına önem veriyoruz ve insan kaynağının niteliğini artırmaya devam edeceğiz.”

“Yalnızca Bir Operatör Değil, İşletmelerin Teknolojik İhtiyaçlarına Yanıt Veren Dijital Bir İş Ortağıyız”

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Engin Aksoy ise açılış konuşmasında şunları dile getirdi:

“Vodafone Grubu bugün 200 milyondan fazla cihazı bir araya getirerek dünyanın en büyük IoT hizmet sağlayıcısı konumundadır. Türkiye’de, inovasyonlarıyla işletmelerin tüm teknolojik ihtiyaçlarına çözüm sunan bir dijital iş ortağı ve teknoloji danışmanı olarak konumumuzu güçlendiriyoruz. 5G, yapay zekâ, IoT, bulut teknolojileri ve siber güvenlik alanlarına yatırım yapmaya devam edeceğiz.”

Özlem Kestioğlu ise Türkiye’de 5,5 milyon cihazın bir araya getirildiğini ve hedeflerinin bu sayıyı 2030 yılında 12 milyona çıkarmak olduğunu belirtti. 2030’a giderken önemli olanın veri değil, veriden anlam ve içgörü üretmek olduğunu vurguladı.

Sektörün Önde Gelen İsimleri Geleceğin Teknoloji Deneyimlerini Paylaştı

Etkinlikte FutureBright ve Davranış Enstitüsü Kurucusu Akan Abdula ile Dr. Deniz Ülke Kaynak ve Ufuk Tarhan’ın yapay zekâ ile ilgili konuşmaları ilgiyle takip edildi. İş dünyasının önde gelen teknoloji liderlerinin katıldığı oturumlarda, yeni nesil bağlantı ve yapay zekâ trendleri ele alındı. Katılımcılar, Vodafone Business’ın inovatif çözüm ve teknolojilerini yakından deneyimleme fırsatı buldu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Related Posts

İşte 1 milyon 500 bin TL altındaki otomobiller! Bu listeye bakmadan sakın araç almayın…

Araç sahibi olmak isteyenler için otomobil fiyatları Temmuz ayında yeniden gündemin merkezine oturdu. Artan maliyetler ve piyasa hareketliliği karşısında bütçesini korumak isteyen sürücüler, 1 milyon 500 bin TL altındaki sıfır otomobilleri mercek altına aldı.

Bilim dünyasında ezber bozan bulgu: Beyin, sadece şekeri değil yağı da enerjiye çeviriyor

ABD’de bilim insanları, beyin hücrelerinin yalnızca glikoz değil, yağları da enerji için kullanabildiğini ortaya koydu. Bu buluşun, Alzheimer ve Parkinson gibi nörodejeneratif rahatsızlıkların yeni tedavi yöntemlerinin geliştirilmesinde bilim insanlarına yardımcı olabileceği öngörülüyor.

Robotlar için internetsiz yapay zeka sistemi tanıtıldı

Google, robotlarda kullanılabilen yapay zeka sistemi Gemini Robotics’in internet bağlantısına ihtiyaç duymadan çalışabilen versiyonu Gemini Robotics On-Device’ı tanıttı.

3 nm üretim teknolojisine sahip Exynos 2500 duyuruldu: İşte tüm özellikleri

Uzun süredir merakla beklenen yeni mobil işlemci Exynos 2500, nihayet resmiyet kazandı. Samsung’un ilk 3 nm GAA üretim süreciyle geliştirdiği bu işlemci sadece üretim teknolojisiyle değil, sahip olduğu güçlü donanım özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Mobil ve internette her şeyi değiştirecek ihale için tarih belli oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, 5G frekans ihalesinin Ağustos ayı içinde yapılacağını ve 5G mobil iletişimin gelecek yıl başlamasını beklediğini söyledi. Milyarlarca dolar değerinde olacak ihalenin katılımcılarının ilerleyen günlerde kesinleşmesi bekleniyor.

Trump kendi telefon markasını duyurdu! İşte özellikleri ve fiyatı

Amerika Başkanı Trump, T1 isimli kendi telefon markasını duyurdu. Altın kaplama görünümlü telefon, uygun fiyatlı Android modellerle kıyaslandığında bile bu modellerle rekabet edecek seviyede gözükmüyor. İşte Trump’ın telefon markasının özellikleri ve tahmini fiyatı…